Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Direnç Özdemir, ‘’Hiçbir başarı tesadüf değildir’’

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı’nın şampiyonluğunu kutladı ve ‘’Hiçbir başarı tesadüf değildir’’ diye belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 06:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 06:55
Kaynak: Murat Can Aytemur
Direnç Özdemir, ‘’Hiçbir başarı tesadüf değildir’’

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nin şampiyonu oldu. Çok sayıda kişi tebrik mesajlarını sürdürürken aynı zamanda da sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar ile, şampiyonluktan duydukları memnuniyetleri dile getiriyorlar. Bu kapsamda Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’de bir paylaşımda bulunarak takıma destek olan isimler arasında yer aldı.

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir yapmış olduğu paylaşımda Semt 77 Yalovaspor’un Yalova’nın marka değerine büyük bir katkı sunduğunu söyledi ve sözlerinde, ‘’Yalova'nın marka değerine katkı sunan bu başarılarından dolayı, Yalova'da hemen herkesin bir ortak değeri haline gelen Semt 77 Yalovaspor’un yöneticilerini, teknik ekibi ve oyuncularını kutluyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.