Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da Saadet’in başkan adayı Celal Korkmaz, Fenerbahçelilerle sahurda buluştu

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz, Yalova Genç Fenerbahçeliler Derneği üyeleriyle sahurda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 05:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 05:02
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova'da Saadet’in başkan adayı Celal Korkmaz, Fenerbahçelilerle sahurda buluştu

31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıkmak için Yalova’da kıyasıya mücadele eden belediye başkan adayları ramazan ayına girilmesiyle beraber çalışmalarını artırdı.Günün erken saatlerinde sahada vatandaşlardan destek isteyen adaylar, iftar ve sahur programlarına katılmayı ihmal etmiyor.Prof. Dr. Necmettin Erbakan’dan miras kalan Milli Görüş’ün temsilciliği konusunda Yeniden Refah Partisi ile mücadele içinde olan Saadet Partisinde de seçim çalışmaları sahada yoğunlaştı.Adaylığı öncesi Saadet Partisi İl Başkanlığı görevini sürdüren Celal Korkmaz, seçim çalışmaları kapsamında iftar öncesi ve iftar sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatıyor.

Son olarak Yalova Genç Fenerbahçeliler Derneği üyeleriyle sahur programında bir araya gelen Celal Korkmaz, dernek üyelerine gençlere yönelik projelerini anlattı.Gençlerle istişare eden korkmaz, “Yapamayacağımız işin sözünü vermiyoruz. Gençlerimizi ayırmadan hepsine daha yaşanabilir bir Yalova bırakmak hepimizin boynunun borcudur.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.