Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şeyma Subaşı’ndan ramazan ruhuna saygı! Tesbihle paylaşım yaptı

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı her paylaşımıyla gündem olmaya devam ediyor. Subaşı son olarak sosyal medya hesabında Ramazan ayını kutladığı bir paylaşım yaptı. Güzel fenomen elinde tesbih tuttuğu bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 12:32
Kaynak: Hilal Baldemir
Şeyma Subaşı’ndan ramazan ruhuna saygı! Tesbihle paylaşım yaptı

Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle tanınan ve daha sonra evlenip kısa süre içerisinde boşanan Şeyma Subaşı sosyal medyada yaptığı her paylaşımıyla gündem olmaya devam ediyor.

3 Mayıs 2023 tarihinde 3 yıllık sevgilisi Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikâh masasına oturan ancak 29 Eylül'de tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

Her paylaşımıyla olay olan her pozu günlerce konuşulan güzel isim, bu kez Ramazan'a dair bir paylaşım yaptı.

"Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim"

Subaşı, 2.8 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının story bölümünden Ramazan ayıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Subaşı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım.

Tesbihli paylaşım

Şeyma Subaşı yaptığı Ramazan paylaşımın hemen arkasından ise uçakta elinde tespih tuttuğu anları da paylaştı ve arkadaşının hediyesi olduğunu söyledi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.