Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meedo Out! Guido in! Şeyma Subaşı eski aşkına geri mi döndü? Şeyma Subaşı ve Guido Senia birlikte mi?

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz hafta Mısırlı milyarder kocası Mohammed Alsaloussi ile boşandığı iddia edilen Subaşı yeniden eski aşkı Dj Guido Senia’ya döndü! Mayıs ayında Fas’ta görkemli bir düğünle iş insanı Meedo ile hayatını birleştiren Şeyma Subaşı’nın mutluluğu kısa sürdü. Psikolojik şiddet gördüğünü öne süren Subaşı edinilen bilgilere göre geçen hafta tek celsede boşandı. Peki, Şeyma Subaşı eski aşkına geri mi döndü? Şeyma Subaşı ve Guido Senia birlikte mi? işte haberin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Meedo Out! Guido in! Şeyma Subaşı eski aşkına geri mi döndü? Şeyma Subaşı ve Guido Senia birlikte mi?

Şeyma Subaşı boşanmanın ardından eski sevgilisi Guido Senia’nın Dj olarak sahne aldığı mekanda eğlenmeye gitti. Aşk dedikoduları Şeyma’nın bu hareketiyle daha da alevlendi. Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile bir aşka yelken açan Şeyma Subaşı bir küs bir barışık ilişkisini evlilik kararıyla ciddiyete bindirdi. İkili mayıs ayında Türkiye’de nikah kıyarak Fas’a uçtu.

seyma ve meedo bosandı mı

Fas’ta 3 gün 3 gece süren dillere desten bir düğünle evlenen çift ardından balayı için soluğu Japonya’da aldı. Özel jetle birçok ülkeye uçan ikili doludizgin bir balayı geçirdi. Fakat bu mutluluk uzun sürmedi eylül ayında evliliklerinin sallantıda olduğu konuşulan çiftin yan yana görülmemesi ve Şeyma Subaşı’nın paylaşımlarında parmağında yüzüğünün olmaması iddiaları güçlendirdi.

seyma subası kocası

Fakat beklenen oldu ve olayların kadını Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi'nin (Meedo) evlilikleri geçtiğimiz hafta tek celsede son buldu.

seyma subası yenı askı

Boşanmanın ardından soluğu Paris’te alan Subaşı, eski sevgilisi Dj Guido Senia’nın sahne aldığı mekâna eğlenmeye gitti.

seyma guıdo'ya mı dondu

Sosyal medya hesaplarından eğlendikleri anları paylaşan eski eşler birbirlerine nispet yapmayı da ihmal etmedi.

seyma subası eskı askı yenıden

İddialara göre bir zamanlar doludizgin bir aşk yaşayan Şeyma Subaşı ve Guido Senia Paris’te yeniden yakınlaştı. Şeyma Subaşı adeta bu iddiaları doğrular nitelikte bir hareket yaptı ve eski sevgilisi Guido Senia’yı İnstagram’dan takip etmeye başladı. Dj Guido Senia’da bu takibi karşılıksız bırakmadı ve o da Subaşı’nı takibe aldı.

seyma meedo guıdo ucgenı

Şeyma Subaşı bu olaydan sonra herhangi bir açıklama yapmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.