Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şeyma Subaşı’ndan gündem olan tatil paylaşımı

Hayatının büyük bir kısmını tatil yaparak ve eğlenerek yaşayan Şeyma Subaşı bu anlarını sosyal medyada paylaşmayı da ihmal etmiyor. Son olarak birkaç ay önce Mısırlı milyarder kocası Mohammed Alsaloussi boşanan Subaşı hayatına kaldığı yerden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 12:17
Kaynak: Yalova Hayat
Şeyma Subaşı’ndan gündem olan tatil paylaşımı

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı sosyal medyada yaptığı her açıklamayla ve her paylaşımıyla gündem olmaya devam ediyor. Son 2 yıldır bir ayrıl bir barış ilişkisini sürdürdüğü Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz yıl 3 gün 3 gece süren görkemli ve dillere destan bir düğün ile evlenmişti.

Cicim ayları kısa süren çift anlaşamayarak 29 Eylül’de tek celsede boşanmıştı. Boşanmanın ertesi günü Subaşı soluğu Paris’te eğlencede almıştı.

"4 aydır hayatımda kimse yok"

Boşanmanın ardından Şeyma Subaşı'nın ismi, sık sık farklı isimlerle aşk iddialarına karıştı. Fakat Subaşı, hakkında çıkan iddialara 'Boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım.' diyerek son noktayı koydu.

"Rüya gibi ama gerçek"

Boşanmanın ardından sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla dikkat çeken Şeyma Subaşı, pencere önünde uzaklara daldığı bir videosunu paylaştı. Subaşı gönderisine, 'Hayatı sorunsuz bir şekilde yaşamak için akıyorum. Rüya gibi ama gerçek.' notunu düştü.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.