Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİP Belediye Başkan Adayı Kazbek seçim çalışmalarını sürdürüyor

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Yalova Belediye Başkan Adayı Hasan Kazbek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi çalışmalarına hız verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 03:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 03:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
TİP Belediye Başkan Adayı Kazbek seçim çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala seçim heyecanı artarken, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Yalova Belediye Başkan Adayı Hasan Kazbek de yerel seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürmeye devam eden isimler arasında yer aldı. Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Kazbek, Yalova Barosu’nu ziyaret ederek, yerel seçimlerin ardından belediye başkanı olduğu taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti ve avukatların istek, talep ve beklentilerini dinledi. Burada avukatlar ve vatandaşların karşılaştığı “adliye otoparkı” problemi hakkında şikayetleri dinleyip, konunun takipçisi olunacağının ve çözümü için her mecrada dile getirileceğinin sözünü veren Kazbek, misafirperverliklerinden dolayı Yalova Barosu’na teşekkür etti.

Yerel Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra seçim ofisinde misafirlerini de ağırlamaya devam eden TİP Yalova Belediye Başkan Adayı Hasan Kazbek, son olarak Yalova Patiler Derneği temsilcilerini ofisinde misafir etti. Patiler Derneğinin ziyareti sırasında Başkan Adayı Kazbek, temsilciler ile birlikte karşılıklı istişarelerde bulunarak, bakıma muhtaç ve sahiplendirilmeyi bekleyen hayvanların daha özgür bir alanda yaşamlarını sürdürmesi adına bakım evleri inşa edilmesi gerektiği konusunda hemfikir oldu.

TİP Yalova Belediye Başkan Adayı Hasan Kazbek, Patiler Derneği temsilcilerinin ziyaretinin ardından yaptığı paylaşımda “Yalova Patileri Derneği temsilcilerini seçim ofisimizde ağırladık. Bakıma muhtaç ve sahiplendirilmeyi bekleyen hayvanlar için kafes niteliği taşıyan barınakların tek başına bir çözüm olmayacağını, daha kapsamlı, rehabilite imkanları olan, hayvanların özgürce hareket eden edebilecekleri bakım evleri inşa edilmesi gerektiği üzerine konuştuk. Başta kanuni düzenlemeler olmak üzere, yasama ve yürütme, hayvan dostlarımızla ilgili tasarruflarında, yaşam hakkı savunucularının öneri ve katılımlarını gözetmeli, birlikte yaşamanın yolları yine hep birlikte bulunmalıdır. Yetkili mercilerin basit tedbirlerle çözebilecekleri sorunların yükünü yurttaşlara yükleme anlayışları kabul edilmez” ifadesinde bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.