Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Armutlu adayı Mustafa Tokat, “Verdiğimiz sözleri tuttuk”

MHP Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, yeniden başkan olmak için 2019 yılından bu yana hayata geçirdiği projeleri anlatarak, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 01:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 01:12
Kaynak: Serap Polat
MHP Armutlu adayı Mustafa Tokat, “Verdiğimiz sözleri tuttuk”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Armutlu için yeniden aday olarak belirlediği mevcut Belediye Başkanı Mustafa Tokat, bir yandan seçim çalışmalarına devam ederken, bir yandan da başkanlık görevini sürdürüyor. Armutlu’da MHP belediyeciliğinin devamı için parti teşkilatıyla birlikte esnaf ve vatandaşları sık sık ziyaret eden Başkan Adayı Tokat, daha önce yaptığı çalışmaları anlatarak kendisine yöneltilen eleştirilere karşılık verdi.

“Gelsinler listeleri incelesinler, kimseden bir şey sakladığımız yok”

31 Mart’tan sonra başkanlık görevine devam edebilmek için 2019 yılından bu yana hayata geçirdiği projeleri tek tek anlatan Mustafa Tokat, belediyede gereğinden fazla personel çalıştığına dair kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Başkan Adayı Mustafa Tokat, “Belediye personelimizin sayısı ile alakalı en son bütün birimlerden aldığım listede 190 tane personelimiz var. Buna ben de dahilim. Gelsinler listeleri incelesinler. Kimseden bir şey sakladığımız yok. Biz geldiğimizde Armutlu Belediyesinde çalışan personel sayısı 150 kişiydi. Herkes bir şeyler söylüyor. Biz de doğruları söylüyoruz. Biz doğru olduğumuz sürece de bizi kimse yıkamaz.” dedi.

“Sözünü verdik ve yaptık”

2019 Yerel Seçimleri öncesinde vatandaşlara sözünü verdiği ve hayata geçirdiği projeleri anlatan Mustafa Tokat, “İskele Meydanı projesinin sözünü verdik ve yaptık. İskele mevkiindeki parke taşı uygulaması tamamlandı. 3 dönüm arazi üzerine 600 metrekare oturum, 2 bin 400 metrekare yeşil alanda yapılan Suveren Projesini tamamladık.  Hayvan Barınağı sözü verdik onu da yaptık. 704 metrekare kapalı alanda 7 bölümden oluşan toplamda 2 bin 60 metrekare alana hayvan barınağı inşa ettik. Kadınlar plajı yaptık. 30 yıldır yıkılmayan ve vatandaşlarımız için tehlike arz eden Tonguç Motel’i ve çevresindeki eski binaları yıktık. Bu sayede trafik sorununu çözdük. Mevcutta bulunan 37 aracımız vardı. Buna 15 tane daha ekledik. Armutlu Devlet Hastanesi ile kaplıca arasındaki toprak yolu asfalt çalışmasıyla daha kullanışlı bir hale getirdik.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.