Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Altınova İlçe Başkanlığından 3 bin kişilik dev iftar

AK Parti Altınova İlçe Başkanlığının vatandaşlar için düzenlediği iftar programına 3 bin kişi katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 15:08
Kaynak: Serap Polat
AK Parti Altınova İlçe Başkanlığından 3 bin kişilik dev iftar

Seçim sürecinin 11 ayın sultanı Ramazan ayına denk gelmesiyle birlikte bu fırsatı değerlendirmek isteyen siyasi partiler, vatandaşlara özel iftar ve sahur programları düzenlemeye devam ediyor. Vatandaşlarla Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşayan belediye başkan adayları bir yandan da projelerini tanıtıyor.

Vatandaşlardan büyük ilgi

Dini ve milli günlerde vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren AK Parti Altınova İlçe Başkanlığı da 3 bin vatandaşın katıldığı iftar programı düzenledi. Altınova’da şimdiye kadar görülmemiş bir katılımın olduğu iftar programına: AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş,  Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül, meclis üyesi adayları ve binlerce Altınovalı katıldı.

“Bu muhteşem kalabalık birbirimize olan sevgidir”

Altınova Kaymakamı olarak Altınova halkıyla yıllarca samimi bir ilişki kuran AK Parti Altınova Belediye Başkan Adayı Regaip Ahmet Özyiğit, ilçede ve Altınova’nın beldelerinde düzenlenen iftar ve sahur programlarında vatandaşlarla olan iletişimini güçlendirmeye devam ediyor. Altınova İlçe Başkanlığının iftar programında hemşerileriyle bir araya gelen Regaip Ahmet Özyiğit, altın belde Altınova için hazırladığı 20 Altın Projeyi bir kere daha anlattı. Proje tanıtımın ardından konuşan Özyiğit, “Bu muhteşem kalabalık bizlerin birbirine olan sevgisidir. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

“Altınova’da yeni bir döneme başlayacağız”

Partisinin adayları için Yalova’da tüm ilçelerde, beldelerde ve köylerde ziyaretlere katılarak, vatandaşlardan destek isteyen Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Altınova teşkilatını da yalnız bırakmadı. İftar programına vatandaşların bu denli ilgi göstermesinden oldukça memnun kalan Büyükgümüş, “Gördüğüm kadarıyla Altınova’da bu iş bitmiştir. AK parti olarak tüm imkanlar ile Altınova’da yeni bir döneme başlayacağız.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.