Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Adayı Dr. Recep Hacı, emekli astsubayları ihmal etmedi

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkanı Adayı Dr. Recep Hacı, Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:27
Kaynak: Serap Polat
AK Parti Çiftlikköy Adayı Dr. Recep Hacı, emekli astsubayları ihmal etmedi

Yerel seçime giderken kalan son günleri iyi değerlendirme gayretiyle çalışan belediye başkan adayları sahada kıran kırana mücadele ediyor. Heyecanın ve rekabetin zirveye ulaştığı son günlerde başkan adayları parti teşkilatlarıyla birlikte sahada gitmedik esnaf ve katılmadık etkinlik bırakmıyor. Büyük işletmeleri, küçük esnafı, dernekleri, vakıfları, okul ve hastaneleri ziyaret eden siyasiler, özel günlerde de hemşerileriyle bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Parti teşkilatı her daim Hacı’nın yanında

Çiftlikköy’de gitmedik köy ve mahalle bırakmayan AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, Yalova’daki dernekleri de ziyaret ederek partisinin adayları için destek istemeyi sürdürüyor. Çiftlikköy’de AK Parti belediyeciliğini sürdürmek adına seçim öncesi son günleri ziyaret programlarıyla değerlendiren Dr. Recep Hacı, eşi Hilal Hacı’yla birlikte Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şubesini ziyaret etti. Hacı ailesine Belediye Meclis Üyesi Adayı Zekeriya Yayla, İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Cenap Altınöz ve AK Parti Çiftlikköy İlçe Yöneticileri eşlik etti.

Başkan Yıldız, Recep Hacı’ya başarılar diledi

Ziyarette Emekli Astsubaylar Derneği Yalova Şube Başkanı Erdoğan Yıldız’a seçim öncesi yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Adayı Recep Hacı, başkan seçildiği takdirde hayata geçireceği projeler hakkında da bilgi verdi. Başkan Erdoğan Yıldız, Yalova ve Çiftlikköy’ün ihtiyaç duyduğu projeler hakkında bilgi verdikten sonra nazik ziyaretlerinden dolayı Recep Hacı ve parti teşkilatına teşekkür ederek, yerel seçimde başarılar diledi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.