Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket’in Adayı Fatih Elönü, emeklileri unutmadı

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, Türkiye Emekliler Derneği Yalova Şubesini ziyaret ederek, hayalindeki Yalova’yı anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 02:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 02:02
Kaynak: Yalova Hayat
Memleket’in Adayı Fatih Elönü, emeklileri unutmadı

Yerel seçime sayılı günler kala siyaset dünyasında rekabet had safhaya ulaştı. İl, ilçe ve belde belediye başkanlıkları için kapı kapı gezen adaylar bir yandan projelerini anlatıyor bir yandan destek istiyor.

Yalova’da kendi adayını çıkaran Memleket Partisi de her gün tam kadro sahada çalışıyor.
CHP’den ayrılarak 3’üncü bir yol açan Muharrem İnce’nin partisi Memleket Partisinin Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, her gün gerçekleştirdiği ziyaretlerine Türkiye Emekliler Derneği Yalova Şubesiyle devam etti.
Meclis üyesi adayları ve parti teşkilatıyla beraber dernek üyelerine vaatlerini anlatan Elönü, ardından esnafı da ziyaret etti. 

“Kendilerine çok teşekkür ediyoruz”
Türkiye Emekliler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Lütfiye Çolak ve üyeleri ile bir araya gelen Fatih Elönü, derneklere ve vakıflara verdiği değeri, gerçekleştirmek istediği projeleri anlatarak gösterdi.
Dernek üyelerine misafirperver karşılamaları için teşekkür eden Elönü, “Projelerimizi kendilerine ilettiğimizde 15 sene önce kendisinin de bunların yapılması gerektiğini konusunda bir fikri olduğunu öğrendik. İnanın o kadar çok mutlu olduk ki. Kendilerine çok ama çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Yalova’nın hayallerini yine Yalova belirleyecek”
Ardından işletmeleri dolaşarak esnafla samimi pozlar veren Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, “Demokrasiyi daha da güçlendirecek Halk Meclisi projemiz, önerilerinizi ve projelerinizi paylaşabileceğiniz bir platform olacak.  
Yaşadığınız şehirde yalnızca seçimlerde oy kullanarak değil, ‘Benim de fikirlerim var. Projelere ben de fayda sağlayabilirim!’ diyerek söz hakkına sahip olabileceksiniz. 
Yalova’nın sorunlarını, hayallerini yine Yalova belirleyecek!” diyerek esnafa vaatlerini anlattı.

Serap Polat

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.