Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Yalova Başkan Adayı Tokay, saha çalışmalarına devam ediyor

İYİ Parti’nin Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında gerçekleştirdiği saha çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 00:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 00:27
Kaynak: Yalova Hayat
İYİ Parti Yalova Başkan Adayı Tokay, saha çalışmalarına devam ediyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala ülke genelinde olduğu gibi Yalova’da da seçim hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Partiler, adayları ile birlikte sık sık vatandaşlar ile bir araya geliyor, talep ve önerileri dinleyerek projelerinden bahsediyor. Bu kapsamda İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay’da saha çalışmalarında hız kesmeden çalışan isimler arasında yer aldı. 

Tokay, “Yalova için en iyisi olacak” diyerek Yalova Kapalı Pazar Yerini ziyaret etti ve esnafın sıkıntılarını dinleyerek bu sıkıntılara çare olabilecek projelerinden bahsetti. Esnaf ile yerel seçimlere dair karşılıklı istişarelerde bulunan Tokay aynı zamanda da talep ve önerileri dinlemeyi de ihmal etmedi. Sonrasında çalışmalarına devam eden Tokay, bu sefer de Yalova Premium Loft Sitesi’ni ziyaret etti. Burada site sakinleri ile bir araya gelen Tokay, İYİ Parti İl Başkanı Osman Kendir ile beraber projelerinden bahsetti ve seçimin kazananı oldukları taktirde sıkıntılarına çare olacak çözümler üreteceğinden bahsetti. Site sakinleri ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay, “Daha iyi bir Yalova için çok çalışacağız başaracağız” dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında yapmış olduğu paylaşımda kısa bir açıklamada bulunan, İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay sözlerinde, Sevgili hemşehrilerim, yüzlerinizdeki gülümsemeler, zorluklara rağmen geleceğe olan inancımızı yansıtıyor. Artık yeni bir döneme adım atıyoruz ve bu dönemde Yalova’nın yüzü hep gülecek. Birlikte daha güzel ve umut dolu yarınlar için adım atıyoruz. Çok çalışacağız, birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur
 

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.