Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı firmalar Host İstanbul’da görücüye çıkacak

Yalova’dan Emayye Metal’in de aralarında olduğu 300 yerli üretici, Türkiye Ev ve Mutfak Eşyası Üreticileri Fuarı HOST İstanbul’da ürünlerini sergileyecek. Fuar, 85 ülkeden alıcıları ağırlayacak

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 16:11
Kaynak: Yalova Hayat
Yalovalı firmalar Host İstanbul’da görücüye çıkacak


Türkiye Ev ve Mutfak Eşyası Sektörü, bölgesinin en önemli ticaret fuarlarından birisi olan HOST İstanbul’da buluşacak. Informa Markets tarafından Zücaciyeciler Derneği (ZÜCDER) iş birliğinde düzenlenecek olan fuarın 17. Uluslararası buluşmasına, 85 ülkeden alıcı gelecek. Fuarın yurt dışı ziyaretçi oranı yüzde 20’ye yaklaşacak.
Fuarda, Yalova’dan Emaye Metal’in de aralarında olduğu tamamı yerli üretici 300 marka, en yeni koleksiyonlarını ve trend tasarımlarını İstanbul’dan dünyayla buluşturacak. Alanında, dünyanın en büyük 10 ihracatçısı arasında yer alan ve 2024 sonuna kadar 7 milyar dolar ihracat hedefleyen ev ve mutfak eşyası üreticileri, hem ihracatın güçlü olduğu AB ülkeleri ile Ortadoğu’dan hem de hedef pazarlardan yeni satın almacılarla iş birliği fırsatları yakalayacak.
Katılımcıları ve ziyaretçileri için oldukça verimli bir fuar olacağını söyleyen Fuar Direktörü Funda Kunduz, “Bu yıl ki HOST İstanbul’a en çok ziyaretçi sırasıyla Rusya, Lübnan, Tunus, Almanya, Sırbistan, İran, Cezayir, Irak, Suudi Arabistan, Mısır ve Yunanistan’dan gelecek. Sektör firmaları, ihracatlarının büyük bölümünü AB ülkeleri ile Ortadoğu’ya gerçekleştiriyor. HOST İstanbul 2024, hem ihracatın güçlü olduğu bu ülkelerden hem de hedef pazarlardan yeni satın almacılara ev sahipliği yapacak” dedi.
2024’ü 7 milyar dolar ihracatla kapatmayı hedefleyen Türkiye ev ve mutfak eşyaları sektörünün HOST İstanbul’dan sonraki beklenen buluşması, alanında dünyanın üç büyüğü arasında yer alan ZUCHEX olacak. Tüm ev ve mutfak gereçleri endüstrisini 19-22 Eylül tarihlerinde çatısı altında buluşturacak olan fuara, 1.200 markanın katılımı bekleniyor.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.