Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Yalova Başkan Adayı Tokay Gençlik Meclisi'ne söz verdi

İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay, Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 06:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 06:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
İYİ Parti Yalova Başkan Adayı Tokay Gençlik Meclisi'ne söz verdi

Yalova’da seçim hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Adaylığı açıklandığı günden itibaren saha çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi gerçekleştirdiği saha çalışmalarına Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde devam etti.

Başkan Adayı Tokay; Merkez İlçe Başkanı Zeynep Salman, Gençlik Kolları İl Başkanı Hazar Ak ve meclis üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdiği Gençlik Meclisi ziyaretinde, Yalova Gençliğinin sorunları ve çözüm önerileri üzerine sohbet gerçekleştirildi ve devamında ise Meclis Başkanı Fatih Ayaz ve Yönetim Kurulunun hazırlamış olduğu; bağımlılık, ulaşım, verimli sosyal aktivite ve barınma başlıkları altında, Yalova Gençliğinin sorunlarının ele alındığı “Yerel Yönetimlerde Çözüm Önerileri 2024” raporunun sunumu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sunum sonrasında İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay, Gençlik Meclisi tarafından hazırlanan raporun uygulanacağı konusunda söz verdi. Düzenlenen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay gerçekleştirdiği Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi ziyareti sonrasında kıs bir açıklamada bulunarak sözlerinde, ‘’Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi ziyaretimizde, Yalova Gençliği’nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine sohbet ettik. Genç Meclis Başkanımız Fatih Ayaz ve kıymetli yönetim kurulunun hazırlamış olduğu “Yerel Yönetimlerde Çözüm Önerileri 2024” raporunu uygulayacağımızın ve birlikte yöneteceğimizin sözünü verdik. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette bizlere sıcak aile ortamı sağlayan ve misafirperverliğini esirgemeyen Gençlik Meclisi’ne içten teşekkürlerimizi sunarız’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.