Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikkköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele: : “Çiftlikköy’de Gençlik Merkezi olacak’’

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirmek istediği projelerini anlatmaya devam ederken, Çiftlikköy’de gençlik meclisi olacağının müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 15:38
Kaynak: Murat Can Aytemur
Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikkköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele: : “Çiftlikköy’de Gençlik Merkezi olacak’’

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Adil Yele, Çiftlikköylü gençlere ve esnafa yönelik gerçekleştirmek istediği projelerden bahsetti. Yele, “Gençler için çok güzel, çok önemli adımlar atacağız. Gençlerimizin sportif ve kültürel faaliyetlerinin karşılanabileceği Kültür Merkezi oluşumlarımız olacak.

Gençlerimizin daha söz sahibi olduğu, her bölgeden ve her mahallemizden gençlerimizin katılacağı bir gençlik meclisi projemiz var. Mokamp alanımızda gençlerimizin de faydalanabileceği, çay, kahve içebileceği, samimi ortamlarda buluşup sohbet edebileceği hem belediyemizin hem de özel sektörün de içinde işletmecisi bulunacağı tesisler inşa edeceğiz. Bundan gençlerimiz faydalanabilecek. Belli bir kısmında ise diğer bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın kullanabileceği kafe ve restoran tarzında oluşumlarımız olacak.” dedi

“Ekonomik güç Çiftlikköy’de kalsın”

Çiftlikköy ekonomisini güçlendirmeyi hedefleyen Yele, “Çiftlikköy halkının sahip olduğu katma değerinin Çiftlikköy esnafının paylaşması yönünde projelerimiz var. Bu ekonomik güç Çiftlikköy’de kalsın. Bölgemizi bir cazibe haline getirip Yalova’nın diğer ilçelerinden de belli bir nüfusu Çiftlikköy ekonomisine katma hedefimiz var.” Açıklamasında bulundu.

 

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.