Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Elönü vaatlerini sıraladı, “Bu memleketin adı Yalova, soyadı kültür olacak”

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclis adaylarını tanıttıktan sonra, ekibiyle birlikte hayata geçireceği projeleri anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 02:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 02:44
Kaynak: Serap Polat
Fatih Elönü vaatlerini sıraladı, “Bu memleketin adı Yalova, soyadı kültür olacak”

Yalova’ya yıllarca milletvekili olarak hizmet eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yaktığı çoban ateşini Yalova’da başlatma ülküsüyle yola çıkan Fatih Elönü, belediye meclis üyesi adayları ve il genel meclis adaylarını tanıttı.

22 Şubat Perşembe günü listelerin açıklanmasının ardından heyecanını Yalovalılarla paylaşan Başkan Adayı Elönü, Memleket Partisi belediyeciliğinde hayata geçirecekleri çalışmaları aktardı.

“Hep beraber tarih yazalım”

Yalova’yı spor ve sanat şehri yapacakları vaadinde bulunan Fatih Elönü, “Depreme dayanıklı bir kent ve o kentte emekli belediyeden desteğini alacak. Genci gelecek hayallerinde yalnız kalmayacak! Çocuklar bir salıncak, bir kaydıraktan daha fazlasını yaşatan parklara koşacak!

Genciyle yaşlısıyla, eğitimlerle gelişecek ve büyüyeceğiz.

Esnafımız, KOBİ’miz kalkınma projelerimizle yükselecek. Tarım ve hayvancılığımız teknolojiyle buluşacak, bereketlenecek! Kadınlar bu memleketin kaderini değiştirecek kadar donanımlı olacak. Bu memleketin her yerinde spor her yerinde sanat olacak! Bu memleketin adı Yalova, soyadı kültür olacak!

Canım Yalova’m, önce birleşeceğiz sonra birlikte başaracağız! Yalova halkı siyaset üstü bir karar vererek tarih yazacak. Hayalleri gerçek yapacak. Buna inanıyorum.

Bu büyük Yalova hayalimizi hep beraber gerçekleştirelim! Hep beraber tarih yazalım tarih!” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.