Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Jandarmadan kan bağışı

Yalova İl Jandarma Komutanlığı personeli, Kızılay’ın ‘Birbirimize Candan Bağlıyız’ sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi. Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında 100 jandarma kan bağışında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 00:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da Jandarmadan kan bağışı

Kızılay, kış koşullarına bağlı olarak kan stoklarının azalması nedeniyle, kan bağışı kampanyası başlattı. Kampanyaya, Yalova İl Jandarma Komutanlığı personeli de katıldı. Jandarma personelleri, cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Jandarmadan Kan Bağışı Projesi’yle kan bağışında bulundu. Jandarma personelleri, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla, gece gündüz demeden sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra kan bağışında da bulunarak, vatandaşların her zaman yanında, yardımında ve yakınında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, kan bağışının önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla, bu tür faaliyetlere devam edeceğini bildirdi. Jandarma personelleri de vatandaşları, kan bağışı yaparak, hayat kurtarmaya ve umut olmaya çağırdı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.