Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti Yalova Başkan Adayı Tokay saha çalışmalarına başladı

İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay, adaylığının açıklanması ile beraber hızlı bir şekilde saha çalışmalarına start verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 00:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
İYİ Parti Yalova Başkan Adayı Tokay saha çalışmalarına başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, İYİ Parti’nin Yalova Belediye Başkan adayının kim olacağı büyük merak konusu olmuştu. Halil İbrahim Tokay’ın adının açıklanması ile birlikte, bir süredir devam eden siyasi hareketlilik, İYİ Parti için de başladı. Tokay adaylığının açıklanmasının hemen ardından vakit kaybetmeden saha çalışmalarına start verdi. İYİ Parti Yalova Teşkilatı ile birlikte esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Tokay, bu sorunlara çözüm olabilecek konular hakkında esnafla ve vatandaşla karşılıklı istişarelerde bulundu, kendisine gelen öneri ve talepleri not etmeyi de ihmal etmedi.

Gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sonrasında kısa bir açıklamada bulunan İYİ Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Tokay sözlerinde, ‘’Esnaf Gençlik diyor, ilk icraatım bu şehrin insanlarının yüzünü güldürmek olacak. Yalova mutlu bir kent olacak’’ ifadelerine yer verdi ve ‘’Çok çalışacağız, başaracağız’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.