Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Başkan Nurten 5 yıllık çalışmalarını anlatacak

Teşvikiye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Nurten, seçim irtibat bürosu açılışında 5 yılda yaptığı çalışmaları anlatacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 11:16
Kaynak: Serap Polat
MHP’li Başkan Nurten 5 yıllık çalışmalarını anlatacak

Çınarcık’a bağlı Teşvikiye Beldesinde MHP’nin yeniden başkan adayı seçtiği mevcut Belediye Başkanı Mustafa Nurten, hem seçim propagandasını sürdürüyor hem de belediyenin çalışmalarını başkanlık sıfatıyla incelemeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi, güçlü olduğu Çınarcık beldelerinden Teşvikiye’de de seçim irtibat bürosu açıyor.

3 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçim irtibat bürosunun açılışından önce esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Teşvikiye Belediye Başkan Adayı Mustafa Nurten, yeni projelerini de vatandaşlara anlatıyor. 

2019 seçimlerinde belde halkına verdiği sözleri tutan Başkan Mustafa Nurten, Karşıyaka Mahallesi'nde deprem dolayısıyla inşaatı yarım kalan eski Köy Hizmet Binası'nın yıkımı ile başlayan Teşvikiye Çarşı projesindeki son durumu yerinde inceledi.

Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları devam eden yeni çarşıyı kontrol eden Nurten, belde halkını seçim irtibat bürosunun açılışına davet etti.

Başkan Adayı Mustafa Nurten, 3 Mart Pazar günü saat 15:00’da açılacak olan seçim irtibat bürosunda Teşvikiye’de hayata geçirdikleri tüm projeleri anlatacağını belirtti.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.