Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Yele, ''Durmuyoruz, başaracağız'' dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, ilçe örgütü ile beraber saha çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 10:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Yele, ''Durmuyoruz, başaracağız'' dedi

Vatandaşla kurduğu yakın ve samimi ilişkiler ile dikkat çeken, Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde gerçekleştirdiği saha çalışmaları kapsamında, Çiftlikköy İlçe Örgütü ile birlikte Şehit Polis Memuru Abdülhamit Kaya Caddesi üzerindeki esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etti ve Çiftlikköy ile ilgili güncel konular üzerine karşılıklı istişarelerde bulunarak fikir alışverişi gerçekleştirdi. Saha çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Yele, sonrasında ise Denetimli Serbestlik Bürosu ve çevresindeki hemşehrilerini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşa projelerinden bahsederek sıkıntılarına çözüm olabilecek yöntemler hakkında sohbet eden Yele, vatandaşın öneri ve taleplerini de not almayı ihmal etmedi.

‘’Elele yöneteceğiz’’

Yele saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası yapmış olduğu paylaşımda,

‘’Çalışan, emek veren ve de niyeti iyi olan elbet eninde sonunda karşılığını görür. Devam ediyoruz, durmuyoruz, başaracağız. Çiftlikköy halkı sadece ‘elele’ diyor. Elele yöneteceğiz. 31 Mart’ta tüm Çiftlikköy’ü kucaklayan bir hizmet anlayışı için göreve başlıyoruz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.