Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Yalova Örgütü Tavşanlıda bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Örgütü, Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mehmet Başeğmez’in Seçim İletişim Merkezi açılışında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 00:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 00:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Yalova Örgütü Tavşanlıda bir araya geldi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine doğru yaklaşırken siyasi partililerin seçim çalışmaları da hızlandı. Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Örgütü, Tavşanlı Beldesi’nde Seçim Ofisini faaliyete geçirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Mehmet Başeğmez’in Seçim İletişim Merkezi, Şehitlik Mahallesi’nde düzenlenen tören ile birlikte açıldı. Tavşanlı Seçim Ofisinin açılış törenine, CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, parti yöneticileri, belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

“Tavşanlı, Sosyal Demokrat Belediyecilikle tanışacak”

Seçim ofisinin açılışı ardından CHP Yalova Örgütü tarafından yapılan paylaşımda “Tavşanlı Belediye Başkan Adayımız Mehmet Başeğmez’in Seçim İletişim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdik. İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, Milletvekilimiz Tahsin Becan, Yöneticilerimiz, Belediye Başkan Adaylarımız ve Tavşanlılı hemşerilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz açılışta emeği geçenlere teşekkür eder, Altınova İlçe Başkanımız Cemalettin Kılıç ve tüm adaylarımıza başarılar dileriz. Tavşanlı, Sosyal Demokrat Belediyecilikle tanışacak.” ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.