Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Örgütü, bayramlaşma programıyla birlik ve beraberlik mesajı verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, parti teşkilatıyla birlikte partisinin ilçe başkanlıklarına bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 13:06
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
CHP Örgütü, bayramlaşma programıyla birlik ve beraberlik mesajı verdi

CHP, Kurban Bayramı’nı 2’nci günü örgüt içi bayramlaşma programına Yalova Merkezde başladı. Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Kadın Kolları Başkanı Meryem Ataç, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri başta olmak üzere partililerin katıldığı programda, Kurban Bayramı’nın tebrik eden CHP Teşkilatı Yalova Belediyesindeki görevlendirmeleri de değerlendirdi.

Altınova ve Çiftlikköy ziyareti

Bayramlaşma programının 2’nci durağı ise Altınova oldu. Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ile bir araya gelen il yönetimi, burada da hem bayramı kutladı hem de CHP’li başkanlar tarafından yönetilen Altınova, Kaytazdere ve Subaşı’daki güncel durum hakkında bilgi aldı.

Günün son ziyaretini Çiftlikköy’e gerçekleştiren parti teşkilatı, CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı başta olmak üze ilçe teşkilatının bayramını tebrik etti.

Termal, Çınarcık ve Armutlu ziyareti

Bayramın 3’üncü günü CHP Yalova Termal İlçe Başkanlığını ziyaret eden Erdem Doğancı ve il yönetimi, İlçe Başkanı Selahattin Aksoy ve ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek Kurban Bayramı’nı kutladı. Ardından Çınarcık ilçe bayramlaşmasını gerçekleştiren CHP Teşkilatı,  Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Birgin, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman ile buluştu. Bayramı kutlayan parti teşkilatı yönetimi CHP’ye geçen Çınarcık Belediyesindeki değişiklikler hakkında değerlendirmede bulundu. Kurban Bayramı’nda CHP’nin son durağı Armutlu İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı İbrahim Demir ve ilçe teşkilatının Kurban Bayramını tebrik eden Başkan Erdem Doğancı ve beraberindeki heyet, bayram boyu gerçekleştirdiği ziyaretlerle örgüt içindeki dayanışmanın altını çizdi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.