Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semicenk, Mawish Beach Disco'da Unutulmaz Bir Geceye İmza Attı

19 Haziran Çarşamba gecesi Mawish Beach Disco, pop müzik sahnesinin parlayan yıldızlarından Semicenk'e ev sahipliği yaparak unutulmaz bir geceye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 12:57
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semicenk, Mawish Beach Disco'da Unutulmaz Bir Geceye İmza Attı

Kurban Bayramı'nın coşkusunu müzikle birleştiren Mawish Beach Disco, dört gün boyunca ünlü isimleri ağırladı ve bu özel gecede Semicenk, hayranlarıyla buluştu. Sahne performansında, hit parçalarını ardı ardına seslendiren Semicenk, izleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. "Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın", "Herkes Gibisin", "Sevecek Sandım", "Mesafe", "Canın Sağolsun", "Geri Dönemedim" ve "Tanrım Reva Mı" gibi milyonların sevdiği şarkılarını seslendirirken, aynı zamanda usta isimlerin “Tutamıyorum Zamanı”, “Yak Gel” ve “Islak Islak” parçalarını da kendi yorumuyla sunarak dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Gece boyunca Mawish Beach Disco'nun enerjisiyle coşan izleyiciler, Semicenk'in performansına coşkulu alkışlarla eşlik ettiler.

Çınarcık'ta eğlence dolu bir gece geçiren seyirciler, yaz sezonunun açılışını müzik dolu bir bayram kutlamasıyla taçlandırdılar.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.