Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Adayı Numan Soyer’den esnaf ziyareti

Çınarcık Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Numan Soyer, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 04:45
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 04:45
Kaynak: Serap Polat
Başkan Adayı Numan Soyer’den esnaf ziyareti

Yerel seçime doğru giderken AK Parti’nin yeniden aday olarak belirlediği Numan Soyer, başkanlık görevini tekrar sürdürmek için yoğun mesaisine devam ediyor.

Berat Kandilinde de Çınarcıklılara kandil simidi ikram eden Soyer son olarak Ahmet Sugün ve Coşkun Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti.

Ziyaretlerinde başkanlık süreci boyunca yaptığı hizmetleri anlatan Numan Soyer, esnafla ilçede yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişinde bulundu.

“Üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz”

Vatandaşların beklentilerini dinlediklerini kaydeden Başkan Soyer, "İlçemizdeki esnafımızı ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz.

Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa gerekli desteği sağlıyoruz.

Bu bağlamda, belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Soyer’in ziyaretlerini oldukça memnun bir şekilde karşılayan esnaf ise, ilçede yapılan belediye hizmetlerini takdir ettiklerini belirterek, ziyaretten ötürü Soyer’e teşekkür ettiler.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.