Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın, Çiftlikköy İl Genel Meclisi için aday adayı oldu

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Abdullah Aydın, AK Parti’den Çiftlikköy İl Genel Meclisi için aday adaylığı başvurusu yaptı. Aydın, ilçeye hizmet üretmek, ilçenin sesi olmak ve İl Özel İdaresi çalışmalarından ilçenin daha da fazla yararlanmasını sağlamak için bu göreve talip olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 03:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 03:16
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Aydın, Çiftlikköy İl Genel Meclisi için aday adayı oldu

Abdullah Aydın, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde AK Parti İlçe Başkanlığı’na giderek aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aydın, başvuru sonrası yaptığı açıklamada, Çiftlikköy ilçesinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından bildiğini, ilçenin büyüyen ve gelişen yönlerine katkı sağlamak için İl Genel Meclisi’nde görev almak istediğini belirtti.

Aydın, “Çiftlikköy ilçemiz için İl Genel Meclisinde hizmet üretmek, ilçemizin sesi olmak ve İl Özel İdaresi çalışmalarından ilçemizin daha da fazla yararlanmasını sağlamak için bu göreve talibim. Türkiye’nin Yüzyıl Vizyonu’na uygun olarak genç, dinamik ve toplumla iç içe yaşayan bir yaklaşımla ilimize ve ilçemize değer katmayı hedefliyorum” dedi.

Uzun yıllar boyunca AK Parti Teşkilat kademelerinde görev alan Aydın, Çiftlikköy esnafı ve halkıyla iç içe olmanın gücüyle aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Parti içi etik kurallara her zaman özen gösteren ve aidiyet bağını koparmayan Aydın, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ülkeye, Yalova’ya, Çiftlikköy’e ve tüm aday adaylarına hayırlı olmasını diledi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.