Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da muhtar adayı olan Adem Taştan, “Bayraktepe’ye hizmete talibim”

Adem Taştan mahalli idareler seçimlerinde Yalova Bayraktepe Mahalle Muhtarlığı için adaylığını açıkladı. Taştan, “Bayraktepe Mahallesi’ne hizmete talibim” dedi

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 02:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 02:16
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da muhtar adayı olan Adem Taştan, “Bayraktepe’ye hizmete talibim”

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde muhtar adayları da belli olmaya başladı. Bu çerçevede Adem Taştan Bayraktepe Mahalle Muhtarlığı için aday olduğunu duyurdu. Taştan, mahallelerinin daha iyi bir geleceğe kavuşması için adaylık başvurusunda bulunduklarını ve mahalle sakinlerine en iyi hizmeti sunmak için yola çıktıklarını belirtti. Mahallelerinin gelişimi ve yaşam kalitesinin artırılması için adalet, liyakat ve devlet adabı prensiplerine bağlı kalacaklarını vurgulayan Taştan, hiçbir yerden icazet almadıklarını ve sadece mahalle sakinlerinin hizmetkarı olmak için aday olduklarını dile getirdi. Adaylık sürecinde mahalle sakinlerinin desteğini ve katılımını beklediklerini ifade eden Taştan, "Ya yeni bir yol bulacağız ya da yeni bir yol açacağız" diyerek mahallelerinin geleceği için kararlılıklarını ortaya koydu. Adaylık sürecinde halkın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşacaklarını ve mahallelerinin her bir bireyinin refahı için çalışacaklarını belirtti.

Muhtar Adayı Adem Taştan, aza adaylarının isimlerini de paylaştı. Taştan, “Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için aza adaylarımız ile birlikte bu yola çıktık. Ayhan Mengüverdi, Hasan Şeker, Onur İslamoğlu, Serhat Bozkurt, Üzeyir Gümüş, Semih Tavukçu, Tarık Yalçın ve Sena Bulun ile birlikte bu yola baş koyarak, mahalle halkımızın huzur ve refahı için canla-başla çalışacağız” dedi.

Taştan ve ekibi, mahallelerindeki altyapı sorunlarından çevre düzenlemesine, sosyal etkinliklerden gençlerin istihdamına kadar geniş bir yelpazede hizmet vermeyi hedefliyor. Taştan, yaptığı açıklamada, “Mahalle sakinlerinin katılımını ve görüşlerini önemseyerek, ortak akılla hareket etmeyi ve mahalle demokrasisini güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Adaylık sürecinde şeffaf bir iletişim ve samimiyetle hareket edeceğiz. Mahalle sakinlerinin her zaman yanlarında olacağız. Adaylık sürecindeki bu kararlılık ve halka duyulan güvenle birlikte, Bayraktepe Mahallesi'nin daha yaşanabilir, daha güzel bir yer olması için çaba göstereceğiz” dedi.

Adem Taştan kimdir?

1974 Gümüşhane doğumlu. Yaklaşık 40 yıldır Bayraktepe Mahallesi’nde ikamet ediyor. Evli ve üç çocuk babası. Çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra aktif futbolculuk ve yöneticilik yaptı. Uzun süre iç ve dış yapı dekorasyon sektöründe faaliyet gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.