Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Partili Dr. Recep Hacı’dan yoğun seçim mesaisi

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı, esnafları, dernekleri ve vatandaşları ziyaret ettiği seçim çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 05:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 05:52
Kaynak: Serap Polat
AK Partili Dr. Recep Hacı’dan yoğun seçim mesaisi

“Birlikte daha güçlü Çiftlikköy için” diyerek siyaset sahnesinde başkan adayı olarak yola çıkan Yalova Devlet Hastanesi’nin eski başhekimi Dr. Recep Hacı, yoğun mesaisine devam ediyor.

Siyaset için değil sevda uğruna yola çıktığını vurgulayan Dr. Recep Hacı, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve parti teşkilatıyla birlikte ilçeyi karış karış geziyor.

Hacı ve parti teşkilatı, Sevenler Kebap Pide işletmesini ziyaret ederek burada esnafın taleplerini dinledi. 31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Dr. Recep Hacı, hoş sohbetlerinden dolayı esnafa teşekkür etti.

Ardından Özel Yön Akademi Kişisel Gelişim Kursu’na giden heyet Çiftlikköy’ün eksiklerini tespit etmek için eğitimcilerin görüşüne başvurdu.

Hacı’dan teşekkür

Halkın taleplerini, ilçenin eksiklerini önemseyen Belediye Başkan Adayı Recep Hacı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’ni de ziyaret ederek şehit ve gazilere verdiği değeri gösterdi.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Özcan İla ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle seçim sürecini değerlendiren Dr. Recep Hacı, “Vatanımızın birlik ve bütünlüğünü korumak adına canlarını hiçe sayan gazilerimiz ile bir araya geldik. Bizleri burada ağırlayan başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.