Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz Erdoğan kumpasa geldi! Cansu Taşkın’a dava açıyor

Geçtiğimiz aylarda fenomen Cansu Taşkın ile aralarında aşk yaşandığı konuşulan ünlü yönetmen ve yazar Yılmaz Erdoğan’ın bir kumpasa kurban gittiği ortaya çıktı. Cansu Taşkın’dan gelen aşk açıklamalarından sonra Yılmaz Erdoğan harekete geçti ve Cansu Taşkın ve kardeşine dava açmaya karar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 12:12
Kaynak: Hilal Baldemir
Yılmaz Erdoğan kumpasa geldi! Cansu Taşkın’a dava açıyor

Yıllar sonra büyük ses getiren İnci Taneleri dizisi ile ekranlara yeniden dönen 56 yaşındaki oyuncu, yapımcı ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ve fenomen Cansu Taşkın arasında yaşanan aşka dair yapılan paylaşımlar gündemden düşmüyor.

Yılmaz Erdoğan'ın kendinden 25 yaş küçük fenomen Cansu Taşkın ile aşk yaşadığına dair iddialar sonrası Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun'un geçtiğimiz haftalarda ikiliye ait samimi görüntüleri magazine sızdırması büyük olay olmuştu.

AVUKATLARINA TALİMAT VERDİ

Sosyal medyaya bomba gibi düşen görüntülerin kendisinden habersiz çekildiğini aktaran Yılmaz Erdoğan, avukatlarına Taşkın ve Vurgun hakkında suç duyurusunda bulunmaları talimatı verdi.

TELEFONLA KONUŞUYORMUŞ SÜSÜ VERDİ

Halk TV'den Mustafa Balcı'nın haberine göre; aynı anne farklı babadan olma kardeşler Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, geçtiğimiz ağustos ayında misafir olarak Erdoğan'a ait çiftlik evine gitti. Bu çiftlik evinde 'anı olması' amacıyla Erdoğan ile bazı fotoğraflar çektiren iki kardeş, sosyal medyaya servis edilen Erdoğan ve Taşkın’a ait yakınlaşma görüntülerini ise Erdoğan'dan habersiz şekilde kaydetti. Kendi aralarında anlaşma yapan ve bunu planlayan kardeşler, Vurgun'un telefonla konuşuyormuş süsü verdiği esnada cep telefonu kamerası ile ortamı kaydetmeye başladı ve bu şekilde Erdoğan'dan habersiz olarak iki isme ait samimi görüntüler kaydedildi.

YAKINLAŞTILAR AMA İLİŞKİYE DÖNÜŞMEDİ

Taşkın ve Erdoğan arasında birkaç gün süren yakınlaşma, devamında herhangi bir ilişkiye dönüşmedi. İlerleyen süreçlerde ise Erdoğan, Taşkın'ın ısrarlı aramalarına yanıt vermedi ve mesajlarına da dönüş yapmadı.

Yaşanan bu durum üzerine Taşkın, şubat ayında Yılmaz Erdoğan ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları basına servis ettirdi. Aşk dedikodularının günlerce konuşulması ve manşetlerde yer almasına rağmen Yılmaz Erdoğan cephesinden bir açıklama gelmemesi üzerine Taşkın ve Vurgun kardeşler, bir yandan geçtiğimiz hafta gündeme bomba gibi düşen Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarından paylaşırken, diğer yandan da aşk iddialarını doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu.

TCK'NIN 134. MADDESİNDEN DAVA AÇILACAK

Görüntülerin sosyal medyaya servis edilmesinin ardından Erdoğan'ın büyük bir öfke duyduğu öğrenilirken, avukatlarına iki isim hakkında TCK'nın 134. Maddesi gereğince dava açılması için talimat verdiği öğrenildi.

KUMPAS İDDİASI

Erdoğan'ın abla ve kardeşi dava edeceği kanun maddesinde "TCK 134. Madde "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır." ibareleri yer almakta.

Yılmaz Erdoğan’ın haklarında suç duyurusunda bulunup dava açacağı iki kardeş ise görüntülerin kumpas olduğuna ilişkin iddialara yanıt vermek için kendilerine ulaşan gazetecileri yanıtsız bıraktı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.