Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cansu Taşkın’dan, Yılmaz Erdoğan itirafı: "Haberler doğru"

Geçtiğimiz aylarda gündeme düşen Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın aşk yaşadığına ilişkin haberlerle ilgili iki taraftan da bir açıklama gelmemişti. 2 yıldır birlikte oldukları konuşulan ikiliden Yılmaz Erdoğan sessizliğini korurken ilk itiraf Cansu Taşkın’dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 11:47
Kaynak: Hilal Baldemir
Cansu Taşkın’dan, Yılmaz Erdoğan itirafı: "Haberler doğru"

Özellikle sinema projeleri ile sık sık gündem olan ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan uzun yıllar sonra İnci Taneleri dizisi ile ekranlara geri dönmüştü. Erdoğan, birkaç yıl önce oyuncu eşi Belçim Bilgin ile yollarını ayırdıktan sonra hayatına kimseyi almamıştı.

25 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ

Yılmaz Erdoğan'ın aşk hayatıyla ilgili geçtiğimiz aylarda bomba gibi bir iddia ortaya atılmıştı. Usta sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın, 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddiaları gündeme gelmiş ama iki taraf da konuya dair herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, aşk itirafıyla gündeme bomba gibi düştü. Sunucu Taşkın'a "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" diye sorunca ünlü isim, bombayı patlattı.

"HABERLER DOĞRU"

Cansu Taşkın, "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet, doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık, arkadaşlar bu çok normal değil mi?" dedi.

Taşkın, özel hayatına dair sorular devam edince "Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan." dedi.

Cansu Taşkın, yanlış kelimeler kullandığında sevgilisinin onu düzelttiğini de söyledi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.