Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz Erdoğan’ın 25 yaş küçük sevgilisi gündem oldu!

Son dönemlerde yeni dizisi İnci Taneleri ile gündemden düşmeyen Yılmaz Erdoğan dizide kendisinden yaşça küçük olan sevgilisi Hazar Ergüçlü ile olan sahneleriyle çok konuşulmuştu. Fakat gündeme bomba gibi düşen bir iddiaya göre Yılmaz Erdoğan’ın gerçek hayatta da kendisinden 25 yaş küçük bir sevgilisi varmış.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 13:02
Kaynak: Yalova Hayat
Yılmaz Erdoğan’ın 25 yaş küçük sevgilisi gündem oldu!

Ekranlara geldiği ilk günden bu yana her bölümüyle reyting rekorları kıran İnci Taneleri dizisinin hem başrol oyuncusu hem de Genel Sanat Yönetmeni Yılmaz Erdoğan son dönemlerde gündemin konuşulan isimleri arasında.

Dizideki Dilber ile aşkı günlerdir gündemde olan Yılmaz Erdoğan'ın, kendisinden 25 yaş küçük ve 2 yıldır birlikte olduğu bir sevgilisinin olduğu iddia edildi.

Bircan Bali’nin ortaya attığı iddiaya göre Yılmaz Erdoğan yaklaşık 2 yıldır Cansu Taşkın ile birlikte.

Bircan Bali açıklamasında, "Ben bir bomba patlatayım, Yılmaz Erdoğan 2 yıldır eski bir mankenle beraber, nasıl söyleyeyim Cansu Taşkın'la. Ben öyle bir bilgi aldım gizliyorlarmış diye duydum." dedi.

"Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu!"

Ortaya çıkan aşk haberi sonrası sosyal medya adeta çalkalandı konuyla ilgili, "Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu!" yorumları yapıldı.

Öte yandan Taşkın ve Erdoğan arasındaki yaş farkı da oldukça dikkat çekti. Taşkın 31 yaşında, Erdoğan ise 56 yaşında. Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan arasında 25 yaş fark var.

 

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.