Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılın aşkı belgelendi! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir el ele görüntülendi

Aylardır aralarında aşk iddiaları olduğu konuşulan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi. Uzun süredir aşk iddialarına sessiz kalan ikili dün gece bir mekândan çıkarken basın mensuplarının karşısına el ele çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 12:32
Kaynak: Hilal Baldemir
Yılın aşkı belgelendi! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir el ele görüntülendi

Oynadığı her rolle seyirciden büyük beğeni toplayan ve son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı Aile dizisiyle seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bu kez aşk iddialarıyla gündemde.

Bir süredir adı şarkıcı Mert Demir ile aşk dedikodularına karışan Sarıkaya sessizliğini koruyordu. Herkesin merak ettiği iddialar dün akşam ikilinin el ele görüntülenmesiyle doğrulandı.

"İLİŞKİMİZ GÜZEL GİDİYOR"

Geçtiğimiz günlerde birlikte tatilden dönen ancak görüntü vermemek için havalimanından ayrı ayrı çıkan ve haklarında çıkan aşk iddialarını sürekli sessiz bırakan ikili sonunda aşklarını ilan etme kararı aldı. Önceki gün güzellik merkezi çıkışında ilişkisi doğrulayarak ilk kez konuşan Sarıkaya "Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim" dedi.

ELE ELE İLAN ETTİLER

Sık sık dışarı çıkıp aynı mekanlarda takılmalarına rağmen bir türlü yan yana görüntü vermeyen ikili sonunda dün el ele kamera karşısına geçti. Bir mekan çıkışı Magazin Online muhabirleri tarafından görüntülenen ikilinin mutlulukları adeta yüzlerine yansıdı. Etrafa gülücükler saçan taze çift soruları yanıtsız bırakarak aynı araca binip uzaklaştı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.