Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serenay Sarıkaya sevgilisinin adını duyunca gülmeden edemedi! İşte Serenay’ı güldüren Mert Demir sorusu

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkı gizlemeye devam ederken ikilinin sosyal medyada karşılıklı yorumlaşmaları aşkı belgeliyor. Son olarak Sarıkaya, yüzü olduğu lüks mücevher markasının etkinliği için gittiği Güney Kore'den dönüşte, İstanbul Havalimanı’nda magazin muhabirlerinin sorularından kaçamadı. Kendisine yöneltilen Mert Demir sorularına gülerek yanıt evren Sarıkaya adeta aşkını ilan etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 11:58
Kaynak: Hilal Baldemir
Serenay Sarıkaya sevgilisinin adını duyunca gülmeden edemedi! İşte Serenay’ı güldüren Mert Demir sorusu

Son dönemlerde Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, yüzü olduğu mücevher markasının Güney Kore’deki etkinliğinde büyük beğeni toplamıştı.

Güney Kore’de kısa bir tatil yapan Sarıkaya dün gece Türkiye’ye iniş yaptı ve havalimanında basın mensupları ile karşılaştı. Basın mensuplarını karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemeyen güzel oyuncu, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı şarkıcı Mert Demir'le ilgili sorulardan kaçamadı.

İstanbul Havalimanı'ndan çıkışı sırasında soruları yanıtlayan Serenay Sarıkaya, "Konuşacak bir şey yok aslında. Güney Kore'ye ilk kez gittim, oradaki vaktimi harika geçirdim" dedi.

Güney Kore’deki iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren 31 yaşındaki güzel oyuncu, "Tokyo'ya da gittik, birkaç gün boş vaktim vardı, oraları gezdim. Bir insanın fotoğrafçı arkadaşı olması harika bir şey" ifadelerini kullandı.

"Başka yerde görüşürüz"

Şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşadığı haftalardır konuşulan güzel oyuncu, "Bu konuları başka bir yerde görüşürüz" diyerek güldü.

Bıyıkları Serenay mı kestirdi?

Sarıkaya, geçtiğimiz haftalarda stilinde bir değişikliğe giderek bıyıklarını kesen Mert Demir ile ilgili yöneltilen "Bıyıklarını kesmesini siz mi istediniz?" sorusuna gülerek, hiçbir şey söylemeden oradan ayrıldı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.