Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı belgelendi! Sarıkaya sevgilisinden ayrı kalamadı

Ekranların sevilen isimlerinden olan Serenay Sarıkaya son yıllarda Kerem Bursin, Cem Yılmaz ve Umut Evirgen gibi isimlerle aşk yaşamıştı. Sın olarak Umut Evirgen ile ilişkisini noktalayan Sarıkaya adeta aşka tövbe etmişti. Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı Aile dizisinin final yapmasıyla soluğu Bali’de alan güzel oyuncu ülkeye döner dönmez soluğu hakkında aşk dedikoduları çıkan şarkıcı Mert Demir’in konserinde aldı. Sarıkaya daha önce magazin muhabirlerinin aşk iddialarını yalanlasa da dün geceki konserde ikilinin aşkı belgelendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 14:26
Kaynak: Hilal Baldemir
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı belgelendi! Sarıkaya sevgilisinden ayrı kalamadı

Lale Devri, Medcezir, Fi, Şahmaran ve son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile ekranlara damga vuran Aile dizisinde rol alan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, aşk hayatıyla yeniden adından söz ettiriyor.

Sarıkaya yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüğü aile dizisinin final yapmasıyla soluğu Bali’de tatilde almıştı. Setlerin yorgunluğunu Bali’de atan güzel oyuncu dün yurda dönüş yaptı.

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmayı seven güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Bali tatilinden sık sık paylaşımlar yaparak takipçilerinden beğeni ve yorum aldı.

31 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Bali'den döner dönmez soluğu daha önce bir şarkısına vokal yaptığı Mert Demir'in yanında aldı.

Önceki gece Cahide Palazzo'da sahne alan genç şarkıcı Mert Demir, sahne öncesi sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın beklenmedik sürprizi ile karşılaştı. Sevgilisi Mert Demir’den habersiz kulisine giderek sürpriz yapan Sarıkaya, Mert Demir sahneye çıktığı anlarda ise sahne sonuna kadar sevgilisini dinledi telefonuyla o anları kaydetti ve şarkılarına eşlik etti.

Konserde masanın yanında bir de koruma ile oturan Serenay Sarıkaya, çıkışta ise gazetecilerin kapıda beklediğini öğrenince sevgilisi Mert Demir ile birlikte mekândan çıkabilmek için her türlü yolu denedi.

Mekânda bulunan otoparkın mal kabul kapısından sevgilisi Mert Demir ile birlikte aynı araca binen Serenay Sarıkaya, kendi aracını ise evine yolladı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.