Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takipçilerinden Şeyma Subaşı’na ilginç soru: "Nasıl geçiniyorsun?"

Uzun yıllardır sosyal medyada bütün hayatını takipçileriyle paylaşan ve neredeyse yılın 12 ayı farklı ülkelerde tatil yapan Şeyma Subaşı, partiden partiye ve ülkeden ülkeye gezmeye devam ediyor. Subaşı’nın bu tatil paylaşımlarının üzerine takipçilerinden ilginç bir soru geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 12:39
Kaynak: Hilal Baldemir
Takipçilerinden Şeyma Subaşı’na ilginç soru: "Nasıl geçiniyorsun?"

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder eşi Meedo ile boşandıktan sonra doludizgin hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Subaşı’nın sürekli tatilde geçen hayatı sık sık merak konusu oluyordu.

Acun Ilıcalı ile 1 yıl süren evliliğinden sonra ünlü bir fenomen haline gelen Subaşı, aşklarıyla, tatilleriyle ve giyim tarzıyla sık sık konuşuluyor.

Ramazan paylaşımı dikkat çekmişti

Sık sık ülke değiştiren Subaşı, son olarak Ramazan paylaşımı yaparak "Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım." ifadelerini kullanmıştı.

Subaşı, Ramazan'da da yerinde durmadı. Bir arkadaşının doğum günü organizasyonuna katılmak için İskoçya'ya giden Subaşı'nın sosyal medyada paylaştığı parti pozları dikkat çekti.

"Allah bilir"

Bir takipçi, Subaşı’nın pozlarını görünce, "Şeyma nasıl geçiniyorsun oralarda? Ailen akrabalarınla görüşüyor musun? Bu hayatı çok uzak farklı farklı ülkelerde yalnız yaşıyorsun. Neyle geçiniyorsun, arkadaşların var mı oralarda, aklımda mantıklı sorular." yazdı. Şeyma Subaşı, herkesin merak ettiği bu soruya "Allah bilir." yanıtını vermekle yetindi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.