Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sertab Erener Eurovision'da tekrar sahne alıyor! İsveç, Sertap'ın büyüleyici performansını bekliyor

Ünlü şarkıcı Sertab Erener 2003 yılında birinci olarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattığı Eurovision organizasyonunda yeniden sahnesine alacak. Erener aldığı davet nedeniyle İsveç’e gidiyor

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 13:14
Kaynak: Hilal Baldemir
Sertab Erener Eurovision'da tekrar sahne alıyor! İsveç, Sertap'ın büyüleyici performansını bekliyor

Bir zamanlar dünyanın en önemli yarışmalarından biri olan Eurovision'da 2003 yılında ülkemize Everyway That I Can şarkısıyla birincilik getiren Sertab Erener, İstanbul'da verdiği konserde sevenlerine müjdeyi verdi.

İsveç yolcusu

Erener, İstanbul konseri esnasında yaptığı açıklamada 2024 Eurovision Şarkı Yarışması için bu yılki ev sahibi İsveç'ten özel davet aldığını, yarışma gecesi için özel bir gösteri hazırlığında olduğunu belirtti.

Farklı bir versiyonunu söyleyecek

Erener, 2024 Eurovision sahnesinde Türkiye’ye birincilik getiren 'Everyway That I Can' şarkısının farklı bir versiyonunu okuyacağını söyledi.

Bir döneme damga vuran Everyway That I Can şarkısının söz ve müziğinde Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın, aranjesinde ise Ozan Çolakoğlu'nun imzası vardı.

Türkiye’nin en akılda kalan Eurovision şovları arasında 2009'da Hadise'nin 'Düm Tek Tek'i, 2008'de Mor ve Ötesi'nin 'Deli'si ve 2007'de Kenan Doğulu'nun 'Shake It Up Şekerim'i vardı. Bu ikonik şarkılar Eurovision'da Türkiye'yi temsil etmişti.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.