Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serenay Sarıkaya’nın servet değerindeki kombini gündem oldu! İlk kez rüküş bulundu

Son dönemlerde şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündeme oturan Serenay Sarıkaya, dijital platformda yayınlanacak yeni dizisinin galasına hazırlandı. Sarıkaya’nın kırmızı gala elbisesi rüküş bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 13:17
Kaynak: Hilal Baldemir
Serenay Sarıkaya’nın servet değerindeki kombini gündem oldu! İlk kez rüküş bulundu

Her giydiği, her yaptığı ve her konuştuğu olay olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, genç şarkıcı Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açmış ve geçtiğimiz günlerde ilk kez el ele görüntülenmişti.

Sevgilisi ile görüntülendikten sonra ortalıkta görünmeyen Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı dijital platform dizisi 'Kimler Geldi Kimler Geçti'nin galasında ortaya çıktı.

Sarıkaya, kırmızı halıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Serenay Sarıkaya'ya, medyada yer alan Mert Demir ile birlikteliğinin reklam amaçlı olduğu iddialarına ilişkin ne düşündüğü ile ilgili bir soru yöneltildi.

"GERÇEK HAYATTA BÖYLE ŞEYLER VAR MI?"

Bu asılsız iddialara karşı çok sinirli olduğunu dile getiren Sarıkaya, "Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı?

Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum. Hiç yeri değil bunun için. Başka bir zaman daha özel bir yerde inşallah konuşuruz bunu. Bunlar çok konuşulacak şeyler gibi gelmiyor bana. Şu an başka bir şeyin heyecanı var hepimizin üstünde. Bunu da başka bir şeyle bozmak istemem. Keyfimiz çok yerinde, çok teşekkür ederiz." dedi.

KIRMIZI ELBİSESİ ÇOK KONUŞULDU

Sarıkaya’nın gala için tercih ettiği kırmızı midi boy dekolteli elbisesi, altına giydiği bağlamalı siyah çizmeleri sosyal medyada gündem oldu ve ünlü oyuncunun bir kombini ilk kez hiç beğenilmedi.

156 BİN TL’LİK KOMBİN

Rüküş bulunan Sarıkaya’nın gala için tercih ettiği kombin fiyatı da ortaya çıktı. Tarzının bedelinin 156 bin TL olduğu öğrenilen Sarıkaya'ya sosyal medyada yorum yağdı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.