Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Euphoria'nın yıldız oyuncusu Hunter Schafer Gazze’ye destek verdiği için tutuklandı!

Bütün dünyanın gözü Gazze’de yaşanan insanlık dramına çevrilmiş durumda. Yaklaşık 5 aydır devam eden İsrail saldırılarına karşı direnen Gazze halkı bombalardan kaçarken bir yandan da açlık ve susuzlukla mücadele ediyor. ABD Başkanı Joe Biden’in geçtiğimiz günlerde bir TV programına katılmadan önce dondurma yerken ateşkes ile ilgili bilgi vermesi dünya basınında büyük tepkilere yol açmıştı. ABD Başkanı Joe Biden'ın konuk olarak katıldığı talk şov binasının önünde toplanan kalabalık grup tarafından yapılan Gazze protestosuna katılan Euphoria dizisiyle ünlenen ABD'li oyuncu Hunter Schafer, tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 12:19
Kaynak: Hilal Baldemir
Euphoria'nın yıldız oyuncusu Hunter Schafer Gazze’ye destek verdiği için tutuklandı!

Euphoria ve Hunger Games gibi ünlü yapımlarla şöhrete kavuşan ABD'li genç yıldız oyuncu Hunter Schafer Gazze için katıldığı protestoda polis tarafından tutuklandı. 25 yaşındaki ABD’li oyuncu, Jewish Voice for Peace / JVP (Barış İçin Yahudi Sesi) adlı grup ile birlikte Joe Biden’in katıldığı talk şov programının çekildiği binanın önünde yapılan Gazze protestolarına katıldığı için gözaltına alındı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın dondurma yedikten sonra konuk olarak gittiği Late Night with Seth Meyers adlı talk şovun çekildiği binanın önünde toplanan grup, ellerinde pankartlar ve yüzlerindeki maskelerle ateşkes çağrısında bulundu.

Yaklaşık 100 kişiden oluşan grubun, Joe Biden'ın programa katılmasına engel olmak istediği öğrenildi.

Üzerinde "Ateşkes, hemen şimdi" yazılı siyah bir tişört bulunan Amerikalı ünlü oyuncu Hunter Schafer, protesto esnasında Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu.

New York Polisi aralarında yıldız oyuncu Hunter Schafer’ın da bulunduğu 30 protestocunun tutuklandığını duyurdu.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.