Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova yine şiddetli sallandı! Bu kez 4.4 büyüklüğünde

Bursa’nın Gemlik ilçesinde dün öğlen saatlerinde meydana gelen 3.9 ve 4.2 depremlerinin ardından artçı sarsıntılar sürüyor. Bugün yine merkez üssü Gemlik olan 4.4 şiddetinde büyük bir deprem daha meydana geldi. Sallantı Bursa, Yalova ve çevre illerde hissedildi. Depremi yaşayan Yalovalılar panikle sokaklara taştı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2025 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2025 14:17
Kaynak: Mustafa Turan
Yalova yine şiddetli sallandı! Bu kez 4.4 büyüklüğünde

Bugün saat 13: 57 sularında 4.4 şiddetinde bir deprem daha yaşandı. Kandilli’den alınan bilgiye göre merkez üssü Gemlik’in Şahinyurdu mevkii olan depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedildi. Depremin 7.5 kilometre derinlikte meydana geldiği açıklandı.

AFAD’tan alınan bilgiye göre ise depremin şiddeti 4.3 olarak kayıtlara geçti. Depremi hisseden Yalovalılar panikle sokağa çıkarak sevdiklerine ulaşmak için telefona sarıldı.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.