Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valisi Kaya’dan İŞKUR’a ziyaret

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İŞKUR Yalova İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını yerinde inceledi. Kaya, İŞKUR’un ekonomik ve sosyal kalkınma adına önemli bir görev yerine getirdiğine değindi

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 02:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 02:13
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Valisi Kaya’dan İŞKUR’a ziyaret

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İŞKUR Yalova İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurumun faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kuruma gelişinde İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede tarafından karşılanan Vali Kaya Dede’nin makamına geçti. Dede burada, Kaya’ya kurumun çalışmaları, projeleri, hizmetleri ve istatistikleri hakkında sunum yaptı. Kaya, sunumun ardından Dede’ye sorular sorarak görüşlerini paylaştı.


Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İŞKUR’un istihdam anlamında çok önemli bir görev üstlendiğini belirterek, “İŞKUR, iş arayanlarla işverenleri buluşturan, iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına göre mesleki eğitim ve danışmanlık hizmetleri veren, işsizlik sigortası ve işsizlik ödeneği gibi sosyal koruma mekanizmalarını yürüten bir kurumdur. İŞKUR, hem ekonomik hem de sosyal kalkınmamızın lokomotifidir. Bu nedenle, İŞKUR’un çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz” dedi.

Daha sonra servisleri gezip personellerle sohbet eden Vali Kaya, personellerin yeni yılını da kutlamayı ihmal etmedi. Kaya, ziyaretinin sonunda İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede ve kurum personeline teşekkür ederek kurumdan ayrıldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.