Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da polisten güvenlik kamerası uyarısı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları bilinçlendirmek için bir çalışma başlattı. Polis ekipleri, il genelinde apartman girişlerine ‘Güvenlik Sistemleri İle Güvende Kal’ sloganlı etiketler yapıştırarak, güvenlik kamerası kullanımının önemine dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 01:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 01:45
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da polisten güvenlik kamerası uyarısı

Yalova polisi hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşların uyarılmasına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Polis ekipleri, bu çerçevede apartmanları ziyaret ederek apartman sakinleriyle de görüşerek, güvenlik kamerası kurulumu, bakımı ve kayıt tutma konularında bilgi verdi. Ayrıca dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarının nasıl önlenebileceği, şüpheli durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiği ve polise nasıl ulaşılabileceği konusunda da uyarılarda bulundu.


Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, aynı zamanda ‘Polis Varsa Engel Yok’ sloganıyla yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara da destek oluyor. Polis ekipleri, yaşlı, engelli, hasta ve yalnız yaşayan vatandaşları ziyaret ederek, onların sorunlarını dinliyor, ihtiyaçlarını karşılıyor ve moral veriyor.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.