Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan son yolculuğuna uğurlandı

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve eski Yalova Milletvekili Yaşar Okuyan, çok sayıda seveni eşliğinde, öğle namazına müteakiben Yalova Merkez Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2023 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2023 15:41
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan son yolculuğuna uğurlandı

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve eski Yalova Milletvekili Yaşar Okuyan, 26 Aralık 2023 Salı günü saatler 02.46’yı gösterdiğinde, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi görmekte olduğu Başkent Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş idi.

Cenazeye yoğun bir katılım gerçekleşti...

Eski Bakan Yaşar Okuyan’ın vefatı sonrasında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tören gerçekleştirildi ve ardından cenazesi memleketi olan Yalova’ya getirildi.

28 Aralık Perşembe günü öğle namazına müteakiben Yalova Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Cenaze törenine katılan isimler arasında Yaşar Okuyan’ın tedavisini üstlenmiş olan Prof. Dr. Mehmet Haberal, eski Kültür Bakanı- ATA Partisi Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Yozgat İyi Parti Milletvekili- Tarım, Orman, Köy İşleri ve Maliye Eski Bakanı - TBMM KİT Komisyon Eski Başkanı Lütfullah Kayalar, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Ahmet Sarıduman, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileride yer aldı.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve eski Yalova Milletvekili Yaşar Okuyan öğle namazına müteakiben Yalova Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı ardından sevenleri eşliğinde Aile Kabristanlığında defnedildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.