Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Genç Girişimciler Kurulu, Kocaeli Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yalova Genç Girişimciler Kurulu, Mart Ayı kurul toplantısında Kocaeli Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 01:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Genç Girişimciler Kurulu, Kocaeli Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi

Yalova’da faaliyet gösteren TOBB Yalova Genç Girişimciler Kurulu, Mart Ayı kurul toplantısı için Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantı Kocaeli Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurul Başkanı ve aynı zamanda Marmara Bölge Başkanı olan Mert Kavşut'un katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonrası kurul üyelerinin de katılımı ile iftar programı gerçekleştirildi ve Programın sonunda, Yalova Genç Girişimciler Kurul Başkanı Safa Kaya tarafından, Mert Kavşut'a özel bir tablo hediye edildi.

Gerçekleştirilen toplantı sonrasında TOBB Yalova Genç Girişimciler Kurulu tarafından yapılan açıklamada, ‘’Mart Ayı kurul toplantımızı Kocaeli Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurul Başkanı ve aynı zamanda Marmara Bölge Başkanımız Mert Kavşut'un katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantı sonrası kurul üyelerimizinde katılımı ile iftar programını gerçekleştirdik. Programımızın sonunda Genç Girişimciler Kurul Başkanımız Safa Kaya'nın elinden Mert Kavşut'a özel bir tablo hediye edildi. İşbirliğimizi ve dayanışmamızı pekiştiren bu güzel anlar için teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.