Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’nin Teşvikiye Adayı Mustafa Nurten, projelerini tanıtıyor

MHP Teşvikiye Belediye Başkan Adayı Mustafa Nurten, yeniden başkan olduğu takdirde yapacağı çalışmaları anlatmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 00:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 00:43
Kaynak: Serap Polat
MHP’nin Teşvikiye Adayı Mustafa Nurten, projelerini tanıtıyor

Çınarcık’a bağlı Teşvikiye Beldesinde MHP’nin yeniden başkan adayı seçtiği mevcut Belediye Başkanı Mustafa Nurten, bir yandan devam eden çalışmaları aktarıyor bir yandan da yeniden başkan olduğunda hayata geçireceği projeleri anlatıyor. 2019 seçimlerinde belde halkına verdiği sözleri tutmasıyla hem vatandaşların hem de partisinin takdirini kazanan Başkan Mustafa Nurten, yeni dönem projelerini anlatmaya başladı.

 

“Bu kutlu göreve devam edeceğimize inancımız tam”

İlk projesi olan Teşvikiye Belediyesi Dere Islahı ve Çevre Düzenlemesi projesini anlatan Mustafa Nurten, Dere ıslah çalışmalarına başladıklarını kaydetti. Bu proje bittikten sonra dere kenarına 1500 metre yürüyüş parkuru ve bisiklet yoku yapacaklarını ifade eden Başkan Nurten,  belde halkından bu projelerin devamı için destek istedi. Başkanlığı süresince Teşvikiye’de muhteşem bir değişim başlattığının altını çizen Nurten, “Kıymetli Teşvikiyeli hemşerilerim, ekibimiz ile beraber 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde sizlerin teveccühü ile devraldığımız bu kutlu görev süresince beldemiz için birçok projeye imza attık. Sizlerin de Teşvikiye'de yaşanan muhteşem değişimin farkında olduğunuzu biliyoruz.

Teşvikiye’mize hizmet için yeniden bu kutlu göreve talibiz. Allah’ın izniyle gönüllüler ordusu ile birlikte sizlerin desteği sayesinde kutlu göreve devam edeceğimize inancımız tamdır. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Teşvikiye Belediye Başkan Adayı olarak, önümüzdeki dönemde beldemizde hayata geçirmeyi planladığımız projelerin sunumunu sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla sizlere tanıtacağım.

İlk projemiz; Teşvikiye Belediyesi Dere Islahı ve Çevre Düzenlemesi beldemize hayırlı olsun.” şeklinde bilgi verdi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.