Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 1087 kişi hastane randevusuna gitmedi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 22-26 Ocak tarihleri arasında yapılan poliklinik hizmetlerinin istatistik verileri açıklandı; geçen hafta tam 1087 kişi almış olduğu hastane randevusuna gitmedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 04:49
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 04:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da 1087 kişi hastane randevusuna gitmedi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi istatistik verilerine göre haftalık randevu sayısı ve randevusuna gelmeyen vatandaşların sayısı belirlendi. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerine göre 5 günlük süreç içerisinde 1087 kişi randevusuna gitmeyerek, başkalarının randevu alıp muayene olabilme hakkını da gasp etti. Devlet hastanelerinin, poliklinik hizmetlerinde yaşanan yoğunluk sebebiyle sıra bulamayan hastalar çareyi Acil Servis’te arıyor. Bu nedenle acil servislerde de muayene sayısı gün geçtikçe artmaya başladı. Geçen hafta Acil Servis Hizmetlerinde muayene sayısı 4291 kişiyi buldu.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Poliklinik Hizmetlerinin istatistik verilerine bakarak; geçen hafta toplamda 1087 kişinin randevusunu iptal etmeyip, hastanede bulunmadığı görüldü. 22 Ocak-26 Ocak tarihleri arasında yapılan poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerine göre 5 gün içerisinde MHRS için ayrılan 9047 kişilik kapasite içerisinde MHRS uygulamasından 8218 kişi randevu aldı, toplam muayene sayısı 23161 iken 1087 kişide almış olduğu randevusuna gitmedi. 5 günlük süreçte en çok randevu alınan bölüm 2105 kişi ile İç Hastalıkları Bölümü oldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.