Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova AFAD İl Müdürü Doğan Tonçer Ankara’ya çekildi! Yalova Yeni AFAD İl Müdürü Cem Erdoğan Oldu

Afet ve Acil Durum Başkanlığı bazı illerin AFAD Müdürlüklerinde değişime gitti. Bu çerçevede AFAD Yalova İl Müdürü Doğan Tonçer de Ankara’ya çekildi. Tonçer’in yerine Tunceli AFAD Müdürü Cem Erdoğan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 16:22
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova AFAD İl Müdürü Doğan Tonçer Ankara’ya çekildi! Yalova Yeni AFAD İl Müdürü   Cem Erdoğan Oldu

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 31 ili kapsayan atama kararnamesine göre; Yalova İl AFAD Müdürlüğünü 3 yılı aşkın bir süreden beri sürdüren Doğan Tonçer, Ankara merkeze çekildi. Yalova’ya ise Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cem Erdoğan atandı.
 

AFAD Müdürü Doğan Tonçer özellikle Maraş merkezli ve 11 ilin etkilendiği deprem sürecinde gerek afet bölgesindeki arama ve kurtarma çalışmalarında ve gerekse bölgeye yardımların ulaştırılmasında etkin bir rol üstlenmişti. 
 

Cem Erdoğan kimdir?
İlk, Orta ve Lise öğrenimini Mersin'de tamamladıktan sonra Makina Bölümü ve Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun oldu.2001 yılında Adana Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü’nde kamu görevine başlamıştır. Ayrıca profesyonel Dağcı ve Su altı eğitmenidir. 2016 yılında Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak naklen atanan İl Müdürümüz Cem Erdoğan, evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.