Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tıp Fakültesi kadrosunu güçlendiriyor

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi kadrosuna katılan yeni isimlerle kendisini güçlendirmeyi sürdürüyor. Bu çerçevede Doç. Dr. Abbas Tokyay da Tıp Fakültesi kadrosuna dahil oldu

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 12:46
Kaynak: Yalova Hayat
Tıp Fakültesi kadrosunu güçlendiriyor

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi, sağlık kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana öğretim kadrosunu geliştirmeye özen gösteren fakülteye, son olarak Ortopedi Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Abbas Tokyay katıldı.

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, Doç. Dr. Tokyay'ın göreve başlamasıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Ortopedi Anabilim Dalımız, Doç. Dr. Abbas Tokyay'ın kadromuza katılmasıyla birlikte robotik cerrahi ve mikrocerrahi alanlarında ulusal düzeyde tanınırlığını daha da artırmıştır. Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak, her geçen gün kadromuzu güçlendirerek hem eğitim hem de sağlık hizmeti verme noktasında daha da iddialı hale geliyoruz. Hedefimiz, Yalova'ya en iyi hizmeti sunmak ve bölgemizin sağlık alanındaki öncü kurumlarından biri olmaktır."

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.