Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Milletvekilli Becan, seçim sonrası ilk grup toplantısına katıldı

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, 31 Mart mahalli idareler seçimleri sonrasında gerçekleştirilen ilk CHP Grup Toplantısı’na katıldı

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 12:44
Kaynak: Yalova Hayat
CHP Milletvekilli Becan, seçim sonrası ilk grup toplantısına katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mahalli idareler seçimi sonrasında gerçekleştirilen ilk grup toplantısında CHP milletvekillerine seslendi. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da seçimi sonrasındaki ilk grup toplantısında hazır bulundu. Burada CHP’li milletvekillerine ve partisinin il teşkilatlarına teşekkür eden Özel, herkesin canla başla bir çalışma ortaya koyduğunu ifade etti. Burada konuşan Özel, “Bugünlere geldiğimizde teşekkür edilecekse önce örgütümüze, aramızda olmayanlara yürekten teşekkür ediyorum. Baba ocağının bacasını tüttürenlere selam olsun. Bu mutluluğu elbette çok kişiye borçluyuz saya saya bitmez. Bütün örgütümüze yürekten teşekkür ediyorum baba ocağının bacasını tüttürenlere selam olsun. Anketle birlikte okunduğunda bu doğru adaylaşma noktasında çok önemli katkılar sağlayan her bir milletvekilimize sonra kampanya sürecinde ve birlik ve beraberlik halinde bu seçimin önemini kavratan ve kavrayan grubumuza yürekten teşekkür ederek başlamak isterim. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bize oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceğimize buradan söz veriyoruz” dedi.
CHP Grup Toplantısı sonrasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le de kısa bir süre görüşen CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, kazanılan belediye başkanlıkları, talepler ve sorunlarla ilgili bilgileri paylaştı.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.