Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Yalova'ya geliyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yalova Makine İhtisas OSB bünyesindeki 20 fabrikanın temel atma ve 5 fabrikanın ise açılışını yapmak üzere Yalova’ya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 11:53
Kaynak: Hilal Baldemir
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Yalova'ya geliyor

Bakanı Kacır ayrıca Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü içerisinde oluşturulan üzümsü meyveler meyve suyu üretim tesisinin de açılışını gerçekleştirecek. 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yoğun bir programla bugün Yalova’ya gelecek. Kacır programı kapsamında ilk olarak Çiftlikköy ilçesindeki Yalova Makine İhtisas OSB bünyesindeki 5 fabrikanın açılışı ve 20 fabrikanın da temel atmasını içeren toplu temel atma ve açılış törenine katılacak. Burada ülkedeki sanayi ve teknoloji alanına dair önemli açıklamalarda da bulunması beklenen Kacır, ardından Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü içerisinde oluşturulan ve ilde üretimi gerçekleştirilen coğrafik işaretli ürün Aronya başta olmak üzere bir çok üzümsü meyvenin suyunu sıkarak meyve suyu olarak ekonomiye kazandıracak Meyve Suyu Üretim Tesisi’nin açılışını gerçekleştirecek. Bakan Kacır’ın partisinin İl başkanlığını da ziyaret etmesi ve partililerle bir araya gelmesi bekleniyor. 
 

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.