Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Müdürlüğü’nden ikinci MR cihazı açıklaması

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, bazı sosyal medya organlarında yer alan haber ve yorumlar üzerine açıklama yaptı. Açıklamada “Müdürlüğümüz tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesine ikinci MR cihazının kazandırılmasına ilişkin ihale süreci planlandığı şekilde devam etmektedir” denildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2026 01:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2026 01:54
Kaynak: YALOVA HAYAT
Sağlık Müdürlüğü’nden ikinci MR cihazı açıklaması

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “İlimizdeki bazı sosyal medya organlarında yer alan haber ve yorumlar üzerine açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur” denildi.

RESMİ AÇIKLAMALAR ESAS ALINMALI

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Nükleer Tıp hizmeti ile Çınarcık Devlet Hastanesindeki Bilgisayarlı Tomografi (BT) hizmeti, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Bakanlığımız tarafından yapılan ihtiyaç analizi ve fizibilite çalışmaları sonucunda vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur” diye devam eden açıklamada “Müdürlüğümüz tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesine ikinci MR cihazının kazandırılmasına ilişkin ihale süreci planlandığı şekilde devam etmektedir. PET/CT hizmetine ilişkin süreç ise ilimizin nüfusu ve hizmet ihtiyacı doğrultusunda değerlendirilmektedir. Kamuoyunun, sağlık hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde doğruluğu teyit edilmemiş bilgi ve paylaşımlar yerine yetkili makamlarca yapılan resmî açıklamaları esas alması, bilgi kirliliğinin ve dezenformasyonun önlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” sözlerine yer verildi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.