Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakeme saldırı sonrası 4 büyüklerin hisseleri çakıldı!

Dün gece Süper Lig'de oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e saldırmasının ardından Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un borsada işlem gören hisseleri adeta çakıldı. Bugün gözaltına alınan Faruk Koca ve beraberindeki 6 kişi hakim karşısına çıkarılacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 12:41
Kaynak: Hilal Baldemir
Hakeme saldırı sonrası 4 büyüklerin hisseleri çakıldı!

Dün akşam oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sona ermesinin ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca maçın orta hakemi Halil Umut Meler’e yumruk attı. Yumruğun etkisi ile yere düşen Meler’e sahada ilk müdahale yapıldı ve ardından yoğun güvenlik önlemleri altında soyunma odasına götürüldü.

Faruk Koca ise kalp krizi geçirme riskiyle hastaneye kaldırıldı fakat bu sabah beraberindeki 6 kişi ile mahkemeye çıkarıldı. Geçtiğimiz saatlerde mahkemede hakim karşısına çıkan Faruk Koca tutuklandı.

Öte yandan yaşanan bu skandalın ardından borsada işlem gören 4 büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un hisseleri güne düşüşle başladı.

En Büyük Düşüş Fenerbahçe'de

Fenerbahçe hisseleri kapanışa göre güne yüzde 3,1 düşüşle 108,70 puandan başladı. Galatasaray hisseleri yüzde 2,51 gerilemeyle 7,40 puandan açılırken, Beşiktaş hisseleri ise yüzde 1,23 gerilemeyle 48 puandan ve Trabzonspor hisseleri de yüzde 2,39'luk düşüşle 2,85 puandan güne başladı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.