Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dani Alves’e cinsel saldırı suçundan hapis cezası! Daniel Alves kaç yıl ceza aldı? Daniel Alves ne kadar tazminat ödeyecek?

Barcelona’nın eski yıldızı Dani Alves İspanya’da bir gece kulübünde cinsel saldırı suçu işlediğine ilişkin dava ile yargılanıyordu. Alves’in yargılanmasında karar bugün verildi. İspanya’ya yargılanan 39 yaşındaki Brezilyalı yıldız futbolcu hem hapis cezasına çarptırıldı hem de tazminat ödemesine karar verildi. Peki, Dani Alves kaç yıl ceza aldı? Daniel Alves ne kadar tazminat ödeyecek? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 13:18
Kaynak: Hilal Baldemir
Dani Alves’e cinsel saldırı suçundan hapis cezası! Daniel Alves kaç yıl ceza aldı? Daniel Alves ne kadar tazminat ödeyecek?

İspanya ünlü Brezilyalı futbolcu Dani Alves’in 23 yaşındaki genç bir kıza tecavüz ettiği olay ile sarsılmıştı. Barcelona’nın eski yıldızı Dani Alves İspanya’da bir gece kulübünde 30 Aralık 2022 gecesinde 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla Meksika’dan Barselona’ya döndüğünde gözaltına alınmıştı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Alves’in tutuklu yargılaması devam ediyordu. Daniel Alves’in bugün çıkarıldığı duruşmada aldığı ceza belli oldu. Peki, Dani Alves kaç yıl ceza aldı? Daniel Alves ne kadar tazminat ödeyecek? İşte bu soruların cevabı…

İspanya'nın Barselona kentinde bir gece kulübünde 30 Aralık 2022 gecesinde 23 yaşındaki genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan eski futbolcu Dani Alves bugün çıkarıldığı mahkemece hapis cezasına çarptırıldı.

Daniel Alves, 20 Ocak 2023’te Meksika'dan Barselona'ya geldikten sonra gözaltına alınmış ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı. 1 yıldır tutuklu yargılaması süren Alves bugün karar duruşması için hakim karşısına çıkarıldı.

Barcelona'nın eski yıldızı Dani Alves, cinsel saldırıdan suçlu bulunmasının ardından mahkeme tarafından 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı.

İspanya'nın en üst mahkemesi, Brezilyalı futbolcuyu 2022 yılında Barcelona'da gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu buldu.

Ayrıca mahkeme Daniel Alves’in mağdur kadına 150 bin euro para cezası ödemesine hükmetti.

Yaşanan bu olayın ardından Daniel Alves'in manken eşi Joana Sanz da cinsel saldırı iddialarına göz yummamış ve Brezilyalı futbolcudan ayrıldığını açıklamıştı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.